Skype с над 2 000 000 000 минути разговори дневно

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Skype-Messaging
Изпрати видео sms през Skype
18.02.2013
Microsoft rebrandira Skype i Bing
Вдъхновени от Nike, Microsoft ребрандират Skype
29.04.2013

Skype с над 2 000 000 000 минути разговори дневно

Skype s nad 2 mlrd razgovori dnevno

Skype обяви последното си постижение – над 2 млрд. минути разговори дневно. Това е повече от впечатляващо и доказва, че Skype остава основния играч стане ли въпрос за комуникация.

Skype s nad 2 mlrd razgovori dnevno

Ако все още не можете да си представите колко са 2 млрд. минути, от Skype го обясняват простичко:

„Това е достатъчно време да пътувате до Луната и обратно 225 хиляди пъти, да обиколите Земята повече от 845 пъти или да отидете до Марс 5400 пъти. 2 милиарда минути са 33 милиона часа, в които хората пеят, смеят се, шегуват се и поддържат връзка. Това означава 1 388 000 дни сплотеност, 3 805 години споделяне на усмивки или близо 38 века прекарани в Skype само в един ден.

Тези цифри не се отнасят само за телефонните обаждания в Интернет. Включени са още видео и конферентни разговори.

„С такива числа е повече от ясно, че Skype е много повече от услуга за специални случаи. Skype събира хората заедно, независимо в кой край на света се намират,“ пише компанията в блога си.

През ноември, Microsoft спря услугата Windows Live Messenger в полза на това хората да използват Skype. Освен това непрекъснато се работи по интеграцията на Skype с Windows 8 смартфоните. Несъмнено тези решения са помогнали за постижението от над 2 млрд. разговори дневно. Друг е въпросът, че Skype е достъпен на почти всяко устройство с екран.

И ако все още не ви боли глава от толкова много цифри, може да разгледате инфографиката:

Skype s nad 2 mlrd razgovori dnevno

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php