Uber подобрява качеството на услугите си чрез сателитни изображения

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
mozilla_context_graph_feature
Mozilla се бори с проблема на интернет качеството
08.07.2016
verizon-yahoo-832x333
Продажбата на последната интернет легенда на 90-те
26.07.2016

Uber подобрява качеството на услугите си чрез сателитни изображения

15d9e9b48

Тази седмица стана ясно, че Uber ще си партнира с компания, предоставяща сателитни изображения, за да помогне на шофьорите да намират клиентите си по-бързо.

15d9e9b48

Uber и компанията DigitalGlobe – която осигурява сателитни изображения с висока резолюция за клиентите като Apple и Google – са се съгласили да си партнират. Общото им начинание ще даде възможност на Uber  да използва сателитните изображения за подобряване на качеството на своите дейности. Целта е вместо да се изпращат карти, показващи пътя на шофьорите, те да получават достатъчно ясни и детайлни изображения, за да се ориентират за отрицателно време до клиентите си.

Инженерите на Uber от известно време насам работят усилено върху разработването на по-добра система за информация, от която да се възползват както шофьорите, така и клиентите на приложението. Настоящото партньорство, обаче се оказва най-ефективният начин качеството на транспорта да се подобри.

Благодарение на сателитите на DigitalGlobe това несъмнено ще се случи. Те доста често откриват нови улици и маршрути, и дават информация за състоянието на пътната обстановка. Мощността на сателитите е толкова голяма, че могат да предоставят изображение на карта, което да разчита детайлно в близост 30 сантиметра разстояние от наблюдавания обект.а карта, той ми каза. Тази функция ще бъде от огромна полза за шофьорите, които бързо ще свикват с новите маркировки в големите градове.

В официален блог пост за обявяването на партньорството, DigitalGlobe похвали Uber за революционизирането на транспортната индустрия, правейки всичко толкова простичко. Според  изявлението възможността, която транспортната компания предоставя, може да повлияе положително на наболи проблеми като замърсяването на въздуха, задръстванията и местата за паркиране.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php