Услугата Google Wallet за покупка на дигитални стоки ще бъде закрита

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
ion8FrfUSEHM
Xiaomi търси 1,5 млрд. долара финансиране
10.11.2014
mica14-1
Умната гривна Intel MICA ще бъде на пазара до Коледа
18.11.2014

Услугата Google Wallet за покупка на дигитални стоки ще бъде закрита

google wallet

Google обяви, че спира своята услуга за покупки на дигитални стоки –Wallet. Услугата стартира през 2012 година като начин за покупка на дигитални стоки в мрежата и в онлайн игри.

От съобщението в официалния сайт на Google Wallet става ясно, че „индустрията се е променила много” и сега „се предоставят редица алтернативи”. Компанията планира да продължи да поддържа in-app плащания в приложенията на Google Play, но потребителите няма да могат да закупят всички виртуални предмети, предлагани в интернет пространството чрез Google Wallet.

В съобщението компанията съветва разработчиците в срок до 2 март 2015 година да уведомят своите потребители, че тези разплащания вече няма да са валидни и следва да открият друго решение. От този момент всеки, който се опита да направи онлайн разплащане чрез Google Wallet, ще получи съобщение за грешка.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php