Интелигентната бутилка за вода

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Designer-WallpaperSian-ZengMagnetic-Khaki-Blue
Как се ценообразува криейтив проект?
16.06.2015
7269db4e9a4f97a8d7fb18ce1e2bbffb_original
Запознайте се с новия секси робо- барман
18.06.2015

Интелигентната бутилка за вода

photo-original

Преди време ви представихме бутилките ZAZA– те са многократна употреба и с индивидуален дизайн. Днес идва ред на други бутилки- HidrateMe.

photo-original

HidrateMe са умни бутилки за вода, които се синхронизират със смартфоните ви, за да следят какво количество вода консумирате и светят, за да ви напомнят да се хидратирате регулярно.

Пиенето на вода е жизнено важно за всички нас. Но в забързаното ни ежедневие често забравяме да спрем за секунда и да се хидратираме. Не е защото не сме жадни или защото нямаме нужда. Проблемът е това, че просто забравяме да пием вода. Ето защо създателите на HidrateMe посвещават услията си да създадат бутилка, която да се грижи за нашата хидратация.

Бутилката е с вместимост от 710 мл, направена от BPA free материал и е за многократна употреба. Може да се мие в съдомиялна машина и има нетечаща капачка. Сензорът за количеството вода е от вътрешната страна на бутилката и е перфектно защитетен, докато изпраща информация към мобилното приложение на вашия телефон. Батерията е лесно сменима, издържа около 1 година и се продава в повечето магазини.

Screen-Shot-2015-06-01-at-8.34.01-PM-664x420

Мобилното приложение към бутилката е с много приятелски и лесен интерфейс. Най- хубавото е, че е безплатно за iPhone и Android. Приложението има вградена система за изчисляване на нужното количество вода за ден на база вашия ръст, тегло, години и физическа активност. Лесно можете да следите прогреса си, а и да си слагате дневни „водни“ цели. Освен всички тези екстри, приложението взима информация за локацията ви и преизчислява количествата вода в зависимост от температурата, влажността и надморската височина.

hidrateme

Идеята за HidrateMe е финансирана чрез Kickstarter и вече се предлага на пазара.

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php