Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Caucasian woman sleeping in bed
10 начина да подобрите съня си
31.07.2015
sub-cables
Началото на седмицата започва с интерфейс проблем в най-използваните уеб приложения
20.06.2016

Baboom- новият съперник на Spotify и Apple Music

baboom1

Нов стрийминг сайт е онлайн от няколко дни. Неговото име е Baboom и той е създаден от известния в интрнет средите предприемач и създател на Megaupload- Ким Дотком (Kim Dotcom).

baboom1

Създадено като алтернатива на популярните стрийминг сайтове като Spotify и Apple Music, Baboom е независима компания, която ще предлага на артистите да задържат до 90% от постъпленията, клауза в договора за „Fair Trade Streaming“ на Дотком. Първоначално платформата е трябвало да стартира още през 2012, но Дотком се е отказал. Сега явно е набрал кураж и ето, че платформата е факт.

Baboom предлага две нива за клиенти, както и стрийминг за уеб, iOS и Android. Безплатната версия върви с реклами и предлага на потребителите да съхранят до 100 песни в собствени колекции, но ако искате да свалите песен- трябва да е заплатите. За само 10$ месечно потребителите могат да спрат рекламите и да съхраняват нелимитиран брой от песни в свои колекции, като освен това получават и достъп до ексклузивни песни.

Дали Дотком ще успее да се справи с конкуренцията само времето ще покаже.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php