Canon имат нова концепция за интернет присъствието си–онлайн фотокнига за японския пазар

NewTrend.bg, 14.07.2010г. – Canon Inc. и Canon Marketing Japan Inc. обявиха старта на новата си концепция за интернет присъствието на бранда –онлайн базирана система, която позволява създаването и споделянето на снимки, както и тяхното разпечатване и доставка до дома. Новата услуга ще се казва Photopresso и ще се предлага в Япония от 23 юли.

Photopresso има за цел да разшири параметъра на услугите, които се предлагат в областта на фотографията и фотографските услуги, като предлага на потребителите нов начин на забавление със заснетите цифрови снимки. Подобно на портфолиото, което фотографите качват на уеб сайтовете си, Photopresso позволява на потребителите да избират измежду различни стилове и да създават собствени фотокниги, да ги споделят в галерията на сайта и да правят поръчки, за ги получат на хартиен носител.

Посетителите на галерията на Photopresso могат да разглеждат снимките на екрана на своя компютър, да избират измежду различните книги подобно на библиотека и да разлистват страниците им подобно на истинска книга.

До края на 2010 г. услугата ще бъде достъпна само за потребителите на марката Canon, които са регистрирали в Canon Image Gateway, но плановете са на по-късен етап възможностите да се разширят и към системата да могат да се включат не само потребители не-клиенти на Canon, но и такива, които живеят извън Япония.

Въпреки, че за европейския пазар, Canon все още не предлага възможност за създаването и разпечатването на фото-книги, през сайта на компанията може да се използва Creative Park – софтуер за 3D поздравителни картички.

През последните няколко години фото-книгите стнаха изключително популярни сред фотографската гилдия, за съжаление все още възможността за тяхното създаване и поръчка са възможни основно през сайтовете на по-големите фотостудия.

Вижте още публикации по темата:

  1. Google street view и в Япония
The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Основател и собственик at NewTrend: Media | Marketing | Events
Ивелина Атанасова е собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, агенцията за стратегически маркетинг и бизнес развитие и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Блогър. Лектор, преподавател по маркетинг, предприемач и майка, Ивелина изследва потребителското поведение и консултира своите клиенти в областта на бизнес развитието и продажбите вече повече от 10 години.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2010 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php