Canon имат нова концепция за интернет присъствието си–онлайн фотокнига за японския пазар

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
pampaers_parenthood
Pampers пускат онлайн сериала „Честито, вече сте родител“
14.07.2010
Все повече потребители използват Facebook и Twitter за търсене на промоции
Все повече потребители използват Facebook и Twitter за търсене на промоции
15.07.2010

Canon имат нова концепция за интернет присъствието си–онлайн фотокнига за японския пазар

canon_photobook

NewTrend.bg, 14.07.2010г. – Canon Inc. и Canon Marketing Japan Inc. обявиха старта на новата си концепция за интернет присъствието на бранда –онлайн базирана система, която позволява създаването и споделянето на снимки, както и тяхното разпечатване и доставка до дома. Новата услуга ще се казва Photopresso и ще се предлага в Япония от 23 юли.

Photopresso има за цел да разшири параметъра на услугите, които се предлагат в областта на фотографията и фотографските услуги, като предлага на потребителите нов начин на забавление със заснетите цифрови снимки. Подобно на портфолиото, което фотографите качват на уеб сайтовете си, Photopresso позволява на потребителите да избират измежду различни стилове и да създават собствени фотокниги, да ги споделят в галерията на сайта и да правят поръчки, за ги получат на хартиен носител.

Посетителите на галерията на Photopresso могат да разглеждат снимките на екрана на своя компютър, да избират измежду различните книги подобно на библиотека и да разлистват страниците им подобно на истинска книга.

До края на 2010 г. услугата ще бъде достъпна само за потребителите на марката Canon, които са регистрирали в Canon Image Gateway, но плановете са на по-късен етап възможностите да се разширят и към системата да могат да се включат не само потребители не-клиенти на Canon, но и такива, които живеят извън Япония.

Въпреки, че за европейския пазар, Canon все още не предлага възможност за създаването и разпечатването на фото-книги, през сайта на компанията може да се използва Creative Park – софтуер за 3D поздравителни картички.

През последните няколко години фото-книгите стнаха изключително популярни сред фотографската гилдия, за съжаление все още възможността за тяхното създаване и поръчка са възможни основно през сайтовете на по-големите фотостудия.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php