PUMA Social във Facebook

NewTrend.bg, 16.05.2011г. – Последната лайфстайл колекция на PUMA, за младите хора между 16-30г., става причина компанията да отдаде почит на After Hours атлетите и да стартира рекламната кампания PUMA Social –  най-мащабната за компанията тази година. 

PUMA® стартират проекта PUMA Social през октомври, 2010г., за да приветстват играта извън терена, тъй като победата не винаги идва под формата на гол или хоум-рън, понякога тя е и телефонен номер, след шумна нощ навън в града.

PUMA Social е поредица от партита и събития в цяла България, чрез които хората ще имат възможността да се забавляват и общуват, формирайки „Национален отбор по нощни спортове“. Така от  PUMA се надяват да успеят да подкрепя най-добрите местни „таланти“.

Набирането на „Националния отбор“ ще се осъществява чрез Facebook приложението National Teams, който позволява на участниците да качат свой видео клип, за да докажат най-доброто от себе си и виртуозните си умения в областта на тенис на маса, дартс, боулинг, джаги или билярд. За видео клиповете ще се гласува чрез познатата схема за „най-много харесвания“, из между които журито на PUMA ще селектира клиповете, които ще се състезават за титлата „Национален Отбор по Нощни Спортове“.

Журито се състои от известни за аудиторията личности като: Емил Борисов – dj Emil Prize, Ивайло Иванов -Играта, Лео Бианки – Лео, Гергана Мудова – издател на списание VICE и Сава Бобчев – генерален мениджър на Пума България.

Националният отбор ще спечели много награди от PUMA, както и кеш за таксита, дюнери и други дребни прегрешения, без да забравяме целия блясък и слава!

 

Вижте още публикации по темата:

  1. Видео във Facebook Messenger
The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2011 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php