Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-front_179_2232542b
Facebook добавя тагове в профилите
29.07.2015
PocketBook_in_Chitalnyata_02
Електронни книги и четци за читатели и туристи на читАлнЯта
30.07.2015

Windows 10 е вече тук

adobe-after-effects-master-creates-downloadable-version-of-windows-10-wallpaper-485537-2

След почти 10 месеца тестване, финалната версия на Windows 10 е вече тук. Считано от днес можете да ъпгрейднете своя Windows 7 или 8.1 на 10, ако сте резервирали своето копие в Microsoft.

adobe-after-effects-master-creates-downloadable-version-of-windows-10-wallpaper-485537-2

За повечето потребители ъпгрейда ще е безплатен, но за тези, които са с по- стара операционна система от Windows 7 или с нелицензиран софтуер, Windows 10 ще струва 119$ за Windows 10 Home и 199$ за Windows 10 Pro.  Уточнението, което Microsoft прави тук е, че става въпрос за безплатно ползване за първата една година употреба, след което потребителят ще трябва да започне да плаща.

Новото в Windows 10 e- нов дизайн на Старт менюто, вградедено Xbox приложение със стрийминг на игри за Xbox One, разбира се- Cortana, новият браузър на Microsoft- Edge, музикалната услуга Groove,  нов мениджър на задачи- Task view, няколко стари- нови вградени игри и други вградени приложения.

Windows-10-quot-Continuum-quot-Revealed-in-Official-Video-460595-2

 

По-рано се появиха слухове, че Internet Explorer ще бъде заменен с нов браузър-проектът Spartan, който по- късно бе заменен от Edge. Новият браузър има интеграция с гласовия асистент Cortana, позволява да запазвате уеб страници, които можете да отворите по-късно, дори и без Интернет връзка. Изненади има и феновете на игри – приложениетоXbox за десктоп. С негова „помощ“ геймъри от PC устройства и геймъри с конзоли ще могат да играят заедно онлайн. Изглежда, че границите между PC и конзола постепенно ще се изгубят.

Връща се Start менюто, което така липсваше при Windows 8, но същевременно се запазва Start екрана от Windows 8, където могат да бъдат намерени повечето функции от старт менюто.Continuum е характеристиката на Windows 10, която ще позволява на хибридните устройства да преминават в различни режими. Cortana става официален член на семейството и ще се намира до логото на Windows в лентата със задачи.

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php