Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
online-communication
ПРОУЧВАНЕ: Потребителите искат да бъдат обслужвани в социалните мрежи
04.08.2014
laptop
Българите са сред най-активните онлайн, в световен мащаб
13.11.2014
digital-marketing-company

Преди 15 години за бизнеса бе немислимо трудно да достигне до потенциалните си потребители и да взаимодейства с тях. Появата на социалните мрежи промени всичко и днес нещата стоят по противополжен начин. Преди 15 години бизнесът се чудеше как да достигне до потребителите, сега възможностите са прекалено много и компаниите са изправени пред огромен избор къде да се позиционират.

digital-marketing-company

Към момента, пазарът изобилства от социални мрежи. Има компании като Adidas, които опитват да са на възможно най-много места. Adidas разполага с профили в 13 платформи. Все пак, голяма част от компаниите се ограничават с две онлайн платформи, едната от които задължително е Facebook. Плътно след най-голямата социална мрежа се нареждат Twitter, YouTube и Instagram. Google+ остава на пето място със значителна разлика, но и с тенденция за по-широка употреба.

Важно е да бъдете достъпни за вашите потребители. Да можете да бъдете открити във всеки един момент, защото ако вие не сте онлайн, конкурентите със сигурност са.

В инфографиката от Statista по-долу, имате възможност да се запознаете с текущата ситуация и да помислите стратегически за вашата компания. Къде в онлайн реалността се намирате сега?

Infographic: Facebook Is a Must for Brands Around the World | Statista

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php