Бизнесът ще може да се свързва с потребителите си през WhatsApp

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
cksjxstzx3pkjhoxb6sp
Toshiba Pin Protect – сигурна флаш памет
06.04.2015
meditation-1280x800
Headspace- новото лице на медитацията
15.06.2015

Бизнесът ще може да се свързва с потребителите си през WhatsApp

facebook-whatsapp2

В популярната услуга за съобщения бизнесът ще има възможност да контактува със своите клиенти, това би могло да бъде изключително полезен инструмент за бизнеса. WhatsApp е собственост на Facebook, които заплатиха 19 милиарда долара през миналата година за придобиването.

В услугата за съобщения може да се използват някои от функциите, които вече са тествани във Facebook Messenger, като например business-to-client интеракции, за които маркетолозите могат да заплатят. Все още не е ясно какви функции и кога ще бъдат включени Whatsapp в полза на бизнеса.

„Ние смятаме, че предлагайки на бизнеса начин да комуникират с потребителите чрез съобщения ще има голям потенциал и за нас“, съобщи Дейвид Венер, главен финансов директор на Facebook

За много потребители WhatsApp е удобен начин за поддържане на връзка с приятели и роднини, към момента приложението има около 800 милиона потребители, които постоянно нарастват, като  скоро се очаква да достигнат 1 милиард.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php