Google Maps за iOS и Android с нов дизайн и интеграция на Uber

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
knowroaming1
KnowRoaming е универсалната роуминг услуга в 55 държави
05.11.2014
Microsoft-Office-Mobile
Безплатен Microsoft Office за iOS и Android
06.11.2014

Google Maps за iOS и Android с нов дизайн и интеграция на Uber

redesigned-google-maps-app

След пускането на Android Lollipop 5.0, приложението Maps за iOS и Android също пуска ъпдейт. Освен новия material design, новата версия на Maps ще разполага с интеграция на нашумялата услуга Uber.

redesigned-google-maps-app

В новия дизайн правят впечатление удебелените заглавия, силните цветове и анимациите, които правят приложението интерактивно, лесно и удобно за употреба. Една от новите функции на Maps е резервация на маса в ресторант директно от приложението през OpenTable. 

Партньорството между Google и Uber се задълбочава и услугата Uber е интегрирана в последния ъпдейт на Maps. След като въведете дестинация, Maps изчислява до колко минути Uber ще бъде при вас, за какво време ще ви „заведе“ до желаното място и колко ще ви струва цялото „удоволствие“. Интеграцията дава основно предимство на Uber пред всички подобни услуги, включително традиционните таксита.

uber-card-in-google-maps

 

Очаква се всички потребители в рамките на следващите дни да получат ъпдейта, така че не се тревожете, ако все още не достигнал до вас.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php