Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
blackberry-z10
BlackBerry Z10 с рекорден старт в Канада и Великобритания
07.02.2013
Instagram-Facebook-Twitter-College-600x270
Twitter, Facebook, Instragram и геосоциалната вселена
13.02.2013

Instagram обнови уеб версията си. И какво от това?!

instagram-in-web

Близо две години и половина след старт на Instagram, качените снимки през мобилното приложение са видими вече и през десктоп браузъра.

instagram-in-web

„Още със стартирането си през октомври 2010 се бяхме фокусирали върху това да изградим приложение, което вдъхновява да действаш креативно, улавяйки моменти от деня чрез обектива на своята мобилна камера. Днес, това отново е най-важното – да гледаш и да правиш снимки, докато си в движение.

Освен, за да поддържа интереса на потребителите, причина за въвеждане на „десктоп достъпността“ е отлива в посещенията – близо 25% по-малко дневни посещения е отчел Instagram за януари. Активните потребители на Instagram са близо 90 млн. души/ месечно, които качват средно по около 40 млн. снимки на ден.  

След обновлението потребителите ще могат да разглеждат качените снимки на приятелите си, да ги „харесват“ и коментират. Снимки от компютъра все още не могат да бъдат качвани. 

„В момента Instagram  е платформата, която могат да бъда открити част от най-вдъхновяващите снимки в интернет, за съжаление нито една от тях не може да бъде филтрирана по ключова дума или друг отличителен белег, не и посредством мобилната версия на приложение,“ коментира пред CNBC Рос Шайнголд, директор маркетинг стратегии на агенция Laundry Service. „Десктоп интерфейсът ще помогне на Instagram да направи една крачка напред в своето развитие.“

Възможността за публикуването на реклами в десктоп версията на социалната мрежа и привличането на нови  бюджети от рекламодателите също не е за пренебрегване.

През ноември, 2012 Instagram пусна уеб версия, която позволяваше на потребителите единствено да разглеждат снимките на приятелите си – сега става ясно, че това е било едва началото.

The following two tabs change content below.

Кристина Томова

Автор at NewTrend.BG
Студентка в Икономически Университет, специалност Финанси. Опит в сферата на услугите и продажбите. Член на студентската организация AIESEC, екип „Външни връзки”.Интереси в областта на Маркетинг и Реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php