Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-whatsapp2
Бизнесът ще може да се свързва с потребителите си през WhatsApp
19.05.2015
WhatsApp
„Неприкосновеността“ на личната кореспонденция в WhatsApp
06.04.2016

Кажи ми го с песен

love-wallpapers-music-love-headphones-wallpaper-33173

Музиката е живот, а любовта – музика, следователно – животът е любов.

Явно екипите зад Spotify и приложението за срещи happn знаят това и искат да свържат любителите на музика по един по- специален начин.

love-wallpapers-music-love-headphones-wallpaper-33173

Базираното на местоположение приложение happn, което позволява на потребителите си да открият потенциален „мач“ по време на пътуванията си, интегрира Spotify като част от личните профили на използващите го. Потребителите ще могат да си пращат песни един на друг, както и да добавят своите музикални интереси в личния си профил.

Абонатите на Premium Spotify ще имат възможност да слушат цели песни, докато потребителите на безплатния стрийминг ще слушат около 30 секунди. API данните на Spotify ще бъдат вградени във всеки профил в happn без значение дали имат или не акаунт в Spotify.

Това партньорство е първо по рода си. Spotify има около 75 млн. активни потребители, от които повече от 20 млн плащат, за да слушат музика, а парижката компания happn, която стартира през миналата година, има около 4 млн търсещи любов потребители.

0008316481

„ Музиката е много мощна форма на себеизразяване и е много свързана с нашите личности. Ние вярваме, че новата Spotify  функция на happn предоставя на нашите абонати уникално преживяване, което им позволява да изразят себе си по един много по- емоционален начин от снимки и думи. Възможността да се изпраща и слуша музика ще помогне на потребителите ни да се опознаят на по- лично ниво, услуга, която в момента не се предлага от никоя друга социално приложение“

казва съоснователя и управител на happn Дидие Рапапор.

.

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php