Кога да очаквате Android Lollipop и на вашия HTC?

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Cortana
Microsoft официално пуска Lumia Denim за смартфоните с Windows OS
16.01.2015
screen-shot-2013-10-16-at-3-11-45-pm-780x439
Alibaba с интересен подход към търговците в САЩ
16.01.2015

Кога да очаквате Android Lollipop и на вашия HTC?

htc-one-m8-google-edition

Android Lollipop е последният модел на мобилната операционна система на Google, който вече виждаме на най-новите устройства. HTC, например, използва Lollipop при последните два модела HTC One M8 и HTC One M7, но това няма да е всичко. В различни моменти на 2015 година, различни модели HTC ще получават ъпдейт за „преминаване“ към Lollipop.

htc-one-m8-google-edition

„Графикът“ за това кой модел кога ще получи ъпдейта излезе в HTC Viet и съвсем логично по-новите модели са по-напред. По-долу можете да разгледате разпределението и да откриете вашия модел HTC. Разделението е по тримесечия, следователно ъпдейтът ще се случи на 4 периода в рамките на 2015 година.

  • Второ тримесечие на 2015 (Q2) – One E8, Desire EYE, One M8 EYE, Butterfly 2.
  • Трето тримесечие на 2015 (Q3) – One Max, M7 Dual SIM, Desire 816, Desire 820u, One M8 Mini, One E8 China, One M8 EYE China.
  • Четвърто тримесечие на 2015 (Q4) – Desire 510, 610, 820s и One Mini.

Както виждаме от разпределението, HTC се опитва да достави Lollipop до голям брой модели, дори и по-стари (като моделите от Q4). При HTC Sense 7.0 положението е малко по-различно. Sense 7.0 ще дебютира през март заедно с представянето на One M9 и не се очаква на никоя предишна версия на HTC.

А вие колко ще чакате за Lollipop ъпдейта?

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php