Microsoft официално пуска Lumia Denim за смартфоните с Windows OS

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
windows-7-vs-windows-816
Поддръжката на Windows 7 спира от днес
13.01.2015
htc-one-m8-google-edition
Кога да очаквате Android Lollipop и на вашия HTC?
16.01.2015

Microsoft официално пуска Lumia Denim за смартфоните с Windows OS

Cortana

Microsoft придоби Nokia преди повече от година, а официално брандът Microsoft Lumia бе създаден през октомври, 2014. В началото на новата година, Microsoft официално пуска и първият ъпдейт с името Lumia Denim за смартфоните с операционна система Windows.

Cortana

Новите функции на Windows 8.1 Update 1 или Lumia Denim бяха представени от Microsoft през септември, 2014. На първо място, имаме личния виртуален асистент Cortana, която първоначално можеше да се ползва само в САЩ. Сега можем да добавим още няколко страни – Китай, Великобритания, Австралия, Канада, Индия, Франция, Италия, Германия и Испания. За да активирате асистента, е достатъчно да кажете „Хей, Кортана“ и да зададете въпроса си.

Друга нова функция e Live Folders, която ви позволява да персонализирате екрана си, като подредите най-често използваните от вас приложения в папки и по този начин ги направите лесно достъпни. Lumia Denim разполага с подобрен, по бърз Internet Explorer и с потребителски VPN, с който да се чувствате сигурни и защитени, когато сте свързани с публични и несигурни Wi-Fi мрежи.

С Lumia Denim снимките са по-красиви, а приложението Camera разполага със повече и разнообразни функции, с които да се почувствате като истински фотограф.

От компанията казват, че са пуснали Lumia Denim на „органичен брой устройства в избрани пазари“ и се очаква поетапно разпространяване. Към момента, не е наличен график с реализацията на различните места.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php