Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-mobile
Мобилните потребители на Facebook надхвърлят половин млрд.
29.01.2015
samsung-store
Samsung изостава, Apple напредва. Има ли нов лидер при производителите на смартфони и къде е уловката?
30.01.2015
outlook-schedule

Преди повече от месец Microsoft придоби стартъпа Acompli с мотива да промени мобилните версии на Outlook. Днес това вече е факт, както бе обявено в блога на компанията. Потребителите вече могат да изтеглят и изпробват Outlook за iOS и Android. При разработването и на двете версии е използвана технологията Acompli, което няма да остане незабелязано от потребителите, които вече са използвали услугата.

outlook-schedule

Двете нови приложения ще работят с имейл услуги, сред които Office 365, Exchange, Outlook.com, Yahoo Mail, Gmail и други. Потребителите стават все по-мобилни и търсят повече възможности да вършат работата си през смартфон или таблет. Microsoft реагира максимално бързо и с новия Outlook осигурява достъп до всичко най-важно – имейл, календар, контакти и файлове.

Ако входящата ви пощенска кутия е препълнена с имейли и ви е трудно да разграничите важните от маловажните (нещо напълно естествено), новият Outlook има решение. Приложението ще разделя писмата ви в две групи – Focused за важните имейли и Other за всичко останало. Още нещо полезно е опцията с един клик да се отписвате от абонаменти за newsletter-и, които вече не четете, например.

A-deeper-look-at-Outlook-for-iOS-Android-1

С новия Outlook можете да персонализирате жестовете на плъзгане по начин, удобен за вас и по този начин да създадете своето „one touch“ преживяване. Лесно и бързо можете да насрочите среща, като използвате календара, който е изцяло интегриран с Outlook и това ви позволява да уведомявате директно вашите контакти за заетостта си.

A-deeper-look-at-Outlook-for-iOS-Android-4

Улеснено е и прикачването на файлове, като Outlook позволява директно да прикачвате файлове от облачни услуги, сред които One Drive, Dropbox и други. Получателите на имейла автоматично получават достъп до файла без да са необходими други действия от ваша страна.

Накрая, но не на последно място, дизайнът на Outlook е персонализиран и стои добре както при Android, така при iOS; както на смартфони, така и на таблети. Office приложенията на Microsoft са в топ 10 на най-продуктивните приложения с рейтинг 4+. Изпробвахте ли новия Outlook? Споделете впечатленията си в коментарите.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php