АРА стана официален и изключителен представител за България на „International Festival of Creativity”

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Paperlinks е едно от iPhone приложенията за сканиране на QR кодове
Сканирате ли QR кодове?
18.01.2012
GoogleSpy
Google подкупва потребителите си
10.02.2012

АРА стана официален и изключителен представител за България на „International Festival of Creativity”

АРА стана официален и изключителен представител за България на „International Festival of Creativity”

Тази година ще се проведе 59-тото издание на Cannes Lions и за първи път в рамките на Фестивала еталон за творчески постижения в областта на комуникациите ще се присъди награда за Бранд комуникация и Забавление. Ави Савар, основател и изпълнителен директор на Big Fuel, агенция за маркетинг в социалните мрежи ще бъде председател на журито в категорията.

Целта на новата категория е да награди най- добрите практики и компаниите, съумели да представят своята бранд комуникация по интересен и забавен начин на аудиторията си. Организаторите на Фестивала искат да отличат нестандартните от традиционните методи за реклама.

„Бранд комуникацията и различните кампании за популяризиране на името на компанията са се превърнали в ключови фактори от маркетинг микса и усилията на маркетинг директорите да ангажират вниманието на потребителите. Следователно, включването им в Cannes Lions като отделна категория е важно не само за по-нататъшното развитие на Фестивала като събитие, където се могат да бъдат видени най-добрите кампании от цял свят, но и за да им бъде отдадено заслуженото внимание,“ коментира Филип Томас, изпълнителен директор на Cannes Lions.

Номинираните в категорията могат да участват с кампания, която е включва един медиен канал за комуникация, както и комбинация от платформи.

Cannes Liones също отчита очаквания бум на мобилните комуникации тази година и в чест на новите тендеции ще присъди за първи път и награда за Мобилен маркетинг.

Cannes Liones 2012 ще се проведе между 17 и 23 юни 2012г. Повече информация за Фестивала може да бъде открита на официалния уеб сайт: www.canneslions.com.

От началото на 2012 година Асоциацията на рекламните агенции – България стана официален и изключителен представител за България на „International Festival of Creativity”,обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia.

The following two tabs change content below.

Мартин Иванов

Мартин Иванов е студент в Икономически университет - Варна, специалност - Международни икономически отношения, с интереси в сферата на маркетинга, финансите, политиката и дипломацията.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php