Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
hangouts01
Hangouts 2.1 – нови функции и възможности
24.04.2014
Google-maps-uber-1
Google Maps с нова опция – Uber
08.05.2014

Acompli – най-доброто имейл приложение за iOS

Acompli

Acompli е приложение за iOS, което беше обявено само преди няколко дни, чиято цел е да направи „по-добър мобилен имейл за бизнес професионалисти“ и да развие не до там усъвършенстваната мобилна електронна поща.

Acompli

Струващ 7.3 млн. долара, Acompli е старт-ъп проект, който премахва някои от най-големите проблеми, свързани със съвременните електронни пощи за смартфони. Цялостната идея на мобилното приложение е да помогне в професионалните ангажименти на потребителите, давайки им по-лесен и бърз достъп, до информацията в електронната им поща, като обединява на едно място няколко имейл акаунта в Gmail и Exchange. Acompli припомня на потребителите, колко е важно за един професионалист, да се справи с  всичко с един замах, особено когато трябва да маневрира измежду няколко кутии, в които получава по 20 нови писма ежедневно.

Проложението освен това комбинира имейлите ви с календар, с който много по-лесно да намирате стари съобщения, файлове или хора, които да ви писали и който напълно премахва нуждата от използването на отделен календар. Така можете да имате едно приложение обединяващо две различни и даващо ви информация по достъпен и бърз начин. Ако изпращате имейл на някого, с когото си уговаряте среща, можете да натиснете иконката на календара и да си изберете ден и час, които са ви най-удобни, да изпратите писмото и лесно да си въведете срещата в календара.

acompli

Графичното оформление е направено с вкус, без объркващи и ненужни елементи и е лесно за изполване, защото притежава много от познатите ни функции на други електронни пощи. Чрез него могат да се насърчават всякакви действия върху писмата, с максимално бърза скорост, благодарение на собствените сървъри, които компанията  използва.

Недостатъците на Acompli са сравнително дребния шрифт, който може да причини известни затруднения. Освен това приложението за сега е напълно безплатно, което въпреки че за някои хора би било плюс, за други е недостатък. Липсата на такса за използването му, дава права на компанията върху всяка информация, която сървърите разчитат, без да се зачитат правата за личните данни на потребителите.

И все пак, имайки предвид удобството, което едно напълно безплатно приложение ви дава и първото подобно, съчетаващо най-важните инструменти за един професионалист, може би ще е полезно да го изпробвате.

Можете да свалите Acompli от ТУК.

The following two tabs change content below.

Тони Щерионова

Стажант at NewTrend.bg
Тони Щерионова е студентка по Маркетинг с интереси в областта на дигиталния маркетинг, съвременните средства за реклама и връзки с обществеността. Според нея най- добрите качества, за успеха на всеки млад специалист, са позитивизъм и ангажираност, именно затова се придържа към тях.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php