AppMachine – нова платформа улеснява създаването на приложения от непрограмисти

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-time
Как да оптимизираме престоя си във Facebook?
04.03.2013
1secvideo
“1 second everyday” – Интересен начин да заснемеш важните моменти в живота си!
05.03.2013
appmachine

AppMachine е най-новата платформа за разработка на мобилни приложения, която позволява на потребители без никакви познания по програмиране, да създават пълноценни мобилни апликации. Платформата беше представена официално на Световния мобилен конгрес в Барселона миналата седмица. В момента тя се намира в бета версия и е отворена за тестване от всички желаещи.

appmachine

AppMachine позволява на потребителите да създават нейтив приложения за Android и iOS изключително бързо и лесно – направо в уеб интерфейса на компанията. За целта те трябва да си направят акаунт на сайта й и вече имат достъп до интерфейса за създаване на приложения.

Сред инструментите на платформата са опции за интеграция със социалните мрежи, за мобилни разплащания, мобилна търговия, услуги, базирани на местоположението (LBS – Location Based Services), споделяне на видео, снимки и др. съдържание. Потребителите могат да създадат собствен дизайн за приложението си, както и да го интегрират с популярни услуги като Spotify, онлайн радиостанции и др. Могат също да му интегрират функция за телефонни обаждания, гласуване, събития, RSS новини и др.

Самото създаване на приложението е безплатно, но потребителите заплащат за публикуването му в онлайн магазините App Store и Google Play. Те могат да изберат между три ценови пакета за 399 евро, 699 евро и 1499 евро.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

2 Comments

  1. Ако предоставяха за сваляне готовото .apk на приложението, аз сам ще си го публикувам в Google Play.
    Засега ползвам http://ibuildapp.com и съм доволен 🙂

  2. Светослав Димитров казва:

    Хиляди благодарности за горе посочения линк.В момента съм в процес на разучаването му.Ако имам затруднения може ли да се допитвам до Вас г-н Христов? Благодаря ви предварително

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php