Google Chrome за Android с нова бета версия

От Google не спират да подобряват продуктите и услугите си с всяка изминала минута. От известно време компанията е станала буквално хиперактивна, което в никакъв случай не е отрицателна черта. И поредното доказателство за това е един пресен анонс – Има нова версия на Google Chrome за Android!

Няма да разтягам повече локуми, а направо ви сервирам инфото с новостите под формата на списък.

  • Chrome за Android вече е наличен на още 31 езика, както и във всички страни, където има поддръжка на Google Play.
  • Добавена е опция за преглеждане на дектоп версията на даден сайт, в случай че не искате да гледате мобилната му версия.
  • Вече могат да се добавят bookmark-ове директно на началния екран, под формата на шорткъти.
  • Опция да изберете кои приложения да отварят линкове директно чрез Chrome за Android.
  • Използващите проксита вече могат да си отдъхнат – има добавена опция, чрез която да сърфирате в мрежата през любимия ви прокси сървър, когато използвате Wi-Fi мрежа.

И това е всичко, което се съдържа в официалния анонс от Google. Сега оставям на вас да видите сами какви са новостите в Google Chrome за Android – може да си го свалите веднага от Google Play, дори и устройството ви да е с най-новата версия (4.0) на ОС – Ice Cream Sandwich.

Само не забравяйте, че и тази версия на Chrome за Android се води „бета“, така че може да срещнете и някой друг бъг.

The following two tabs change content below.
Димитър Димитров се занимава професионално с оптимизация на уеб сайтовете за търсачки, уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com. Интересува се от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и търговия на световния валутен пазар (FOREX).

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2012 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php