Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
android-instagram
5 млн. сваляния на Instagram за 6 дни в Google Play
10.04.2012
Instagram-facebook_2189224b-580x362
Сделката между Facebook и Instagram първоначално е била за 2 млрд. долара
18.04.2012
Chrome Beta za Android - Nova Versiq

От Google не спират да подобряват продуктите и услугите си с всяка изминала минута. От известно време компанията е станала буквално хиперактивна, което в никакъв случай не е отрицателна черта. И поредното доказателство за това е един пресен анонс – Има нова версия на Google Chrome за Android!

Няма да разтягам повече локуми, а направо ви сервирам инфото с новостите под формата на списък.

  • Chrome за Android вече е наличен на още 31 езика, както и във всички страни, където има поддръжка на Google Play.
  • Добавена е опция за преглеждане на дектоп версията на даден сайт, в случай че не искате да гледате мобилната му версия.
  • Вече могат да се добавят bookmark-ове директно на началния екран, под формата на шорткъти.
  • Опция да изберете кои приложения да отварят линкове директно чрез Chrome за Android.
  • Използващите проксита вече могат да си отдъхнат – има добавена опция, чрез която да сърфирате в мрежата през любимия ви прокси сървър, когато използвате Wi-Fi мрежа.

И това е всичко, което се съдържа в официалния анонс от Google. Сега оставям на вас да видите сами какви са новостите в Google Chrome за Android – може да си го свалите веднага от Google Play, дори и устройството ви да е с най-новата версия (4.0) на ОС – Ice Cream Sandwich.

Само не забравяйте, че и тази версия на Chrome за Android се води „бета“, така че може да срещнете и някой друг бъг.

The following two tabs change content below.
Димитър Димитров се занимава професионално с оптимизация на уеб сайтовете за търсачки, уеб дизайн и уеб разработки. Основател и собственик на TechStationBG.com. Интересува се от софтуер, мобилни телефони, спортни автомобили и търговия на световния валутен пазар (FOREX).

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php