Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Beet
Beet- новото приложение за видео споделяне
02.07.2015
LV1
Поглед в бъдещето на музеите
29.07.2015

LaunchKit- Кит за стартиращи мобилни приложения

1-jphzu3emvaluothh8yvy3w

Всеки разработчик на мобилни приложения знае колко досадни и времеемки са правенето на скрийншотове на приложението, фиксиране на резолюцията за iOS, както и създаването на целева страница. Именно по тази причина LaunchKit си поставя за цел да минимизира тези странични задачи и да улесни разработчиците.

1-jphzu3emvaluothh8yvy3w

В началото на тази година компанията стартира приложение за скрийншотове- Sketch, което беше платено. След няколко месеца излезе и безплатна версия на приложението, която позволява да се създават готови скрийншотове с текст директно за App Store. Създаването е изключително лесно- качвате HD скрийншота, който имате и приложението автоматично генерира снимката в правилна резолюция за iOS устройства.

first-screenshot-vf53b57e06e0f

В последните месеци екипът на LaunchKit пусна на пазара още няколко инструмента за разработчици на мобилни приложения- портфолиото им сега включва мониторинг на ревютата от потребители, инструмент за скрийншотове (за който споменахме по- горе) и мониторинг на продажбите.

billboard

Тази седмица компанията пусна и най- новата си услуга- лесно създавана на отзивчиви и интересни целеви страници. Ако приложението ви вече фигурира в каталога на App Store, можете да използвате новата услуга, за да го намерите и тя автоматично ще импортира описанието на приложението, скрийншотовете и ще избере цвят на темплейта на база цвета на логото ви. След това ще можете да избирате едно измежду 9 различни оформления с различни цветове, шрифтове, икони и др и целевата ви страница е готова.

import-vc569683ce867

LaunchKit планира периодично да пуска подобни инструменти за разработчици на мобилни приложения, за да им помага да създават и управляват техните приложения и уебсайтове, както и да анализират резултати. Повечето от услугите на компанията ще имат безплатна базова версия, но и платени премиум версии.

1-k2yyp2ex7psewud-7nfpa

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php