Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
screen-10.39.42[13.08.2015]
Покажете какво можете в Android Experiments
13.08.2015
snapchat
Приложението Snapchat с платена функция за повторения
21.09.2015

Mozzila пуска приложение за създаване на съдържание

Webmaker

Mozzila пусна на пазара Webmaker за Android, приложение насочено към потребителите на смартфони и уеб в някои от недобре развитите мрежи, като им дава възможност сами да създават, редактират и споделят своя собствена локална мрежа.

screen-09.39.28[18.08.2015]

Mozzila Webmaker трансформира обикновените потребители на мрежата в нейни създатели. С това приложение могат да се създават скрапбукове, фото галерии, икони, комикси и много други. Уникалният и приятелски дизайн на приложението действа много интуитивно и лесно. „Освен това Webmaker е безплатен и винаги ще остане такъв“, казват създателите му.

Webmaker е начинът, по който Mozzila адресира проблемът с липса на местно съдържание в неразвитите мрежи на някои страни. В началото приложението е достъпно само на 4 езика (английски, индонезийски, бразилски и бенгали), но скоро се очаква списъкът да се допълни и всеки човек да може да създава оригинално съдържание на своя собствен език.

Webmaker

Някои от новите функции на приложението ще включват достъпност и възможност за редактиране на създадените проекти от каквато и да е платформа (мобилна или не), както и подобряване на качеството за потребители с ниска скорост на връзката. Откриването на съдържание (content discovery) е базирано на местоположение, т.е. потребителите ще виждат какво се качва в локалната мрежа от съседи, приятели и непознати, като ще могат да редактират или работят заедно за подобряването на съдържанието.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php