Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
12 оригинални предавания на Spotify ще разказват историята на музиката
11.08.2016

Новата услуга на Waze намалява трафика около големи събития

mte-device-4

GPS приложението на Google Waze представи най-новата си идея за подпомагане на потребителите си при наличие на задръстване, поради затворени пътища в близост до големи събития като концерти и фестивали.

Основана в Израел през 2007 г., Waze има изградена солидна репутация за начина, по който позволява на потребителите си да споделят данни за трафика в реално време. Този начин на комуникация, привлича вниманието на Google и през 2013-та технологичния гигант придобива приложението за повече от 1 милиард долара. Днес, Waze все още съществува като самостоятелен продукт отделно от Google Maps и повече от 50 милиона потребители месечно използват услугите му.

mte-device-4

Компанията стартира своята Waze Global Event Partner Program, която ще даде възможност на на организатори на събития и собственици на отворени пространства да споделят информация за затворени пътища, предварително или в реално време, така че потребителите на приложението да избегнат тези маршрути и да ограничат времето, което прекарват в движение. В допълнение към генерирането на информация за пътно затваряне, организаторите могат също да предават информация за актуални свободни паркоместа, отворени специално за събитието.

Още преди официалното представяне на новата услуга, компанията засилено е започнала работа с над 20 партньора), които ще работят с Wazе за управление на трафика около силно населени събития.

От компанията споделиха, че участието в програмата е безплатно за организатори на събития от всякакъв размер, но приеma се основава на качеството на мрежата на Waze в населеното местно, както и ангажимента от организаторите да привлекат клиентите си към използване на приложението.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php