Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
wikipedia-redesign1-840x482
Иновативният дизайн на приложението на Wikipedia
29.07.2016
12 оригинални предавания на Spotify ще разказват историята на музиката
11.08.2016

Оставете гласово съобщения през обновената версия на WhatsApp

c169e4c5f4b7891fedfffd1ff8577d8e9c0ed869-tc-img-preview

След последната актуализация на WhatsApp потребителите на приложението могат да изпращат гласови съобщения, ако никой не отговаря на техните обаждания.

c169e4c5f4b7891fedfffd1ff8577d8e9c0ed869-tc-img-preview

Когато се обаждате на потребител през приложението WhatsApp и той ви отговори, целта на повикването е изпълнена. Когато обаче, получателят не отговори, подателят вече има възможността да му остави гласово съобщения с информацията. Функцията се появи на екрана когато получателят не отговори или отхвърли повикването.

Когато получателят отхвърли повикването или не отвръща на обаждането, приложението моментално ви прехвърля на предишния екран. На екрана на смартфона ви ще получите три нови бутона, които ви дават възможност да прекъснете действието, да оставите гласово съобщение или да се обадите отново.

За да опитате все пак новата функция, просто натиснете и задръжте бутона, на който пише „гласово съобщение“ и запишете информацията, която искате да достигне до получателя. Съобщението ще достигне до него като редовна гласова бележка или записано гласови съобщения.

Новата функция е полезна, тъй като спестява няколко допълнителни действия, които до сега потребителите извършваха. Вече няма да се налага да се прехвърляте от икона на икона, за да търсите коя е следващата стъпка, която трябва да последва. Точно поради тази причина, услугата е страхотна възможност за тези, които се налага да шофират или да извършват други действия с ръцете си.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php