Приложение ви казва какво да НЕ правите, когато пътувате

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
word-lens
Word lens сега превежда на 27 езика
31.07.2015
500pxappheader
500px с обновено приложение за iOS
10.08.2015

Приложение ви казва какво да НЕ правите, когато пътувате

FailPop

Ако ви предстои пътуване до далечна и екзотична страна, може би е добра идея да погледнете местните традиции и обичаи. Историята знае случаи на арестувани туристи в Арабските страни заради вдигане на крака през прозореца (показването на подметка там е едно от най- невъзпитаните неща, което човек би могъл да направи) и за провалени сделки с руски бизнесмени заради отказ от наздравица.

FailPop

Приложението FailPop за iOS е създадено точно с тази цел- да ви даде ценни съвети под формата на забавни GIF-ове за някои страни и техните обичаи. Само кажете на приложението за къде сте се запътили и то ще ви покаже списък на неща, които можете и не можете да парвите там. Всеки GIF може да бъде споделен в социалните мрежи, за да се посмеете с приятели.

Screen-Shot-2015-07-15-at-17.12.31-687x458

В момента приложението предлага над 240 GIF- ове, като те се допълват непрестанно по предложение на потребителите. Макар и все още в ранна фаза, то има потенциала да се превърне в топ приложение за всички пътуващи, които поне един път са изпадали в срамна ситуация в чужбина.

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php