Сканирайте документи с Office Lens на Microsoft, вече с версии за iOS и Android

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
whatsapp-voice-calls
Обажданията в WhatsApp вече са възможни за потребителите на Android, скоро и за iOS
31.03.2015
facebook-whatsapp2
Бизнесът ще може да се свързва с потребителите си през WhatsApp
19.05.2015

Сканирайте документи с Office Lens на Microsoft, вече с версии за iOS и Android

Office-Lens-Logo

Мобилното приложение за сканиране на документи Office Lens бе представено преди повече от година от Microsoft и доста бързо се превърна в едно от най-предпочитаните безплатни приложения за Windows Phone. Рейтингът на Office Lens е 4,6 звезди (при максимум от 5), а потребителските мнения са над 18,500. Новината е, че в блога на Microsoft бяха представени две нови версии на Office Lens – за iOS и Android.

Office-Lens-Logo

Малко повече за Office Lens и защо е важно да го имате. Приложението превръща смартфона ви в малък джобен скенер, който можете да използвате навсякъде и по всяко време. Употребата на Office Lens е повече от широка – можете да сканирате всичко от рецепти и визитни картички до цели менюта или изписаната дъска след лекция. След сканирането файлът се импортира с помощта на OneNote или One Drive сте готови.

iOS потребителите могат да свалят Office Lens директно от AppStore, а за потребители на Android процедурата е следната: Присъединявате се към Office Lens Preview обществото в Google+ и от секцията About избирате линка Become a Tester, след което приложението ще се инсталира и на вашето устройство.

Office Lens за iOS и Android е значителна крачка за Microsoft и OneNote. Изпробвахте ли вече приложението и смятате ли да го използвате занапред?

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php