Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Webmaker
Mozzila пуска приложение за създаване на съдържание
18.08.2015
line
Азиатско приложение е на път да завладее световния пазар
27.05.2016

Приложението Snapchat с платена функция за повторения

snapchat

Мобилното приложение Snapchat вече дава възможност на потребителите си в САЩ да ползват платената функция „replay“. След последния ъпдейт потребителите могат да повтарят по 3 получени съобщение на ден срещу 99 цента, съобщава сайтът digiday.com.

snapchat

В пост за блога си от компанията определиха досегашната възможност за само едно безплатно повторение на ден за разочароваща затова въвеждат новата платена функция. Цената на десет повторения е 2,99 долара, а на двайсет 4,99 долара.

Всяка публикация може да бъде повторена само по веднъж и изчезва след 10 секунди, което гарантира краткотрайността на споделянето.

Snapchat e мобилно приложение, изключително популярно сред тийнейджърите. Чрез него се изпращат снимки и видео до приятели в реално време. Това, което му почели фенове, е задаването на време (от 1 до 10 секунди), за което изпратеното да е видимо за другата страна.

Въвеждането на платената функция се приема като нов опит на компанията да увеличи приходите си и да достигне прогнозираните 50 млн. долара за 2015 г. Засега коментарите са по-скоро негативни, а потребителите определят цената като прекалено висока.

The following two tabs change content below.

Цветелина Дукова

Latest posts by Цветелина Дукова (see all)

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php