Amazon ще си партнира с HTC в производството на смартфон

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
HTC-One-Mini-HTC-One-Max
HTC One Max е на пазара
15.10.2013
olloclip-xl
С Olloclip снимките оживяват
24.10.2013

Amazon ще си партнира с HTC в производството на смартфон

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Слуховете около появата на смартфон на Amazon циркулират в интернет пространството последно време. От доклад на Financial times,става ясно, че Amazon няма да произвежда самостоятелно въпросните мобилни устройства, а ще си партнира с HTC.

По непотвърдена информация става въпрос за създаването не на едно, а на цели три устройства. За едното от тях се твърди, че е в „напреднала” фаза и вероятно му излизане на пазара ще бъде догодина. Amazon и HTC за момента отказват коментар, но евентуално съвместно партньорство би било печелившо и за двете компании.

Бенджамин Хо – маркетингов директор на тайванската компания коментира пред изданието Financial Times:

„Концентрирани сме върху изграждането на собствения си бранд, но в същото време сме отворени към партньорства с оператори или други технологични брандове.”

Слухове около амбициите на Amazon за създаването на собствена марка смартфони съществуват от години. По-рано бе излязла информация, че Amazon работят по създаването на два смартфона – единият от които ще бъде с 3D интерфейс, реагиращ на движенията на главата, с четири камери в предната си част. А за другия се твърдеше, че ще бъде на много ниска цена, което бе опровергано от Amazon.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php