Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Getty_030812_TextingSmartphone
От кого и защо все още се използват SMS-ите?
16.02.2015

Новият лидер в бизнеса със смартфони в България

lenovo-s930

Според проучване на Lenovo, мобилните устройства на компанията са завоювали лидерска позиция в бизнеса със смартфони в България с 26,4% пазарен дял, на база внесени устройства в страната през първото календарно тримесечие на 2016 година. Данните се основават на задълбочени проучвания в сферата на мобилните устройства.

lenovo-s930

Компанията представя за пръв път своето портфолио от смaртфон продукти едва през септември 2014 г. Устройствата веднага се превръщат в хитови за пазара с високата си надеждност и с желани характеристики на достъпна цена. Стратегията на компанията отначало предвижда позициониране в ниския и средния ценови клас, където се оказва и най-голямото търсене. Година и половина по-късно Lenovo заяви амбиции в премиум класа с новите Moto устройства, които бяха представени на нестандартно събитие в Археологическия музей през април. Тук е моментът да припомним, че Lenovo придоби Motorola от Google през 2014-та година за сумата от $2,91 милиарда.

“Изключително съм щастлив, че България е една от първите държави в света, в които Lenovo завоюва лидерска позиция и във смартфон сегмента. По този начин България и българският екип получават подкрепа и доверие да представят и занапред първи в Европа новите модели на компанията.“ коментира резултатите Владислав Иванов, лидер на смартфон бизнеса на Lenovo за Югоизточна Европа.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php