Обажданията в WhatsApp вече са възможни за потребителите на Android, скоро и за iOS

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
11089059_10152643542921851_826914771_o
Facebook представи официално платформата Messenger
26.03.2015
Office-Lens-Logo
Сканирайте документи с Office Lens на Microsoft, вече с версии за iOS и Android
03.04.2015

Обажданията в WhatsApp вече са възможни за потребителите на Android, скоро и за iOS

whatsapp-voice-calls

Без много шум екипът на WhatsApp направи така дългоочаквания ъпдейт, а именно гласови обаждания. Услугата се тестваше от почти два месеца насам и вече е активна за всички Android потребители на приложението.

whatsapp-voice-calls

Ъпдейтът идва с последната версия на WhatsApp – 2.12.5, която може да бъде свалена от PlayStore. Когато го направите и я инсталирате на своето мобилно устройство, първото, което ще ви направи впечатление е промяната в интерфейса на апликацията и наличието на три подпрозореца в горната част – Calls /Обаждания/, Chats /Чат разговори/ и Contacts /Контакти/. От там нататък всичко се случва по обичайния начин.

Не е напълно ясно как се случва разпространяването на ъпдейта, тъй като официално изявление от компанията засега няма. Затова не се притеснявайте, ако все още не виждате промяната. Имайте превид, че за да проведете разговор е нужно и отсрещната страна да е направила ъпдейта с новата версия. Относно потребителите на iOS, очаква се при тях ъпдейтът да е наличен в много близко бъдеще.

WhatsApp-calling-screens1

Успяхте ли да изпробвате новата функция и как смятате да се възползвате от нея?

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php