WhatsApp тества гласови обаждания

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
samsung-store
Samsung изостава, Apple напредва. Има ли нов лидер при производителите на смартфони и къде е уловката?
30.01.2015
Malaysia-Airline-crash
Приложение за iOS изчислява вероятността самолетът ви да се разбие
03.02.2015

WhatsApp тества гласови обаждания

Free-Voice-calling-on-whatsapp-Soon-Techebizz2

Само преди две седмици стана реалност WhatsApp за десктоп, услугата, която бе очаквана и обсъждана отдавна. Без да губи никакво време, приложението вече тества нова функция и това са гласови обаждания. Към момента функцията се тества сред определен кръг потребители в Индия и е достъпна на база „invite only“ (само с покани). Да я тестват имат възможност единствено потребители с Android.

Free-Voice-calling-on-whatsapp-Soon-Techebizz2

Новата функция бе открита от потребител на Reddit с потребителско име pradnesh07. Публикацията в социалната мрежа в последствие бе изтрита, но не и преди снимките, направени от pradnesh07 да обиколят уеб пространството. Освен снимките, разполагаме и с видео на новата функция, отново от pradnesh07.

Според информацията гласовите обаждания са достъпни с версия 2.11.508 на мобилното приложение WhatsApp и то след получена покана. Засега новата функция се разпространява бавно, а от компанията не дават официална информация за тестовете. А тези от вас, които следят приложението отблизо, може би си спомнят, че преди година, февруари, 2014 г., WhatsApp обеща, че гласови обаждания ще има. Изглежда, че обещанието ще бъде спазено.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php