Вече големи изображения при търсене от мобилни устройства от Google

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
internet-url-100263525-gallery
HTTP 2.0 е първият ъпдейт на HTTP от 1999 г. насам
18.02.2015
Google-Search
Alphabet пусна онлайн ръководство с новия алгоритъм на Google
29.11.2015

Вече големи изображения при търсене от мобилни устройства от Google

google-search-mobile-device

Google отново се зае да тества миниатюри на изображения при търсене в мобилните устройства. Този път те ще появяват от лявата страна на екрана.

google-search-mobile-device

Най-голямата търсачка за всички устройства тества нова форма за показване на изображения в мобилните устройства. Този нов интерфейс за тестване е подобен на онзи, на който бяхме свидетели през декември 2014 с тази разлика, че сега изображенията изглеждат малко по-големи и са позиционирани в лявата част на устройството.

По-долу можете да видите изображение, което показва как точно ще изглежда това –при търсене се появяват заглавието, URL и след това в оказаното за това място идват описанието в ляво и снимката на материала в ляво.

googlelargeimages

Google винаги се опитва да балансира между невероятно бързо зареждане на резултатите при търсене, и в мобилните, и в настолните устройства. И едновременно с това да предостави на търсещия колкото се може повече релевантна информация преди да кликне върху резултата.

Като се добавят тези изображения може би зареждането на търсачката ще се забави, но пък нека имаме в предвид, че тук говорим още само за тестване. Google иска да провери дали потребителите, които кликнат върху тези резултати е по-вероятно да останат на тази интернет-страница или да се върнат назад към търсачката.

The following two tabs change content below.
Роси харесва новите социални мрежи и старите приятелства. Иновативните стратегии за маркетинг и отлежалите във времето методи на комуникация. Медиите са не само работа, но и начин на живот за нея – като писането. Опитът в различни области - тв- и видео продукции, реклама и лайфстайл журналистика, й дава широкия диапазон от умения, нужен за продуктивна екипна работа, наситена с динамика и вкус към поднасяне на новините, които ни заобикалят и интересуват.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php