Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
wire-screenshot
Създател на Skype ще конкурира Skype с приложението Wire
03.12.2014
BN-FV929_APPLE1_G_20141203183951
Адвокати установиха, че Apple регулярно е премахвал песни от iPod-ите на потребителите
04.12.2014

Очакваме Firefox за iOS

firefox-ios

От Mozilla винаги са отхвърляли възможността Firefox да работи с Apple. Причината бе, че Apple няма да позволи на Firefox да използва собствена търсачка от съображения за сигурност. Новият CEO на Mozilla, обаче, изглежда мисли по друг начин.

firefox-ios

Джонатан Найтингел, вицепрезидент във Firefox, съобщи новината на събитие в Портланд, организирано от Mozlandia. Крачката, която предприемат от Firefox със сигурност е промяна в стратегията, но както пише Лукас Блак в Twitter „Трябва да бъдем, където са нашите потребители“. 

Това, което досега спираше Firefox при iOS бяха стриктните ограничения от Apple, що се отнася до Java Script и други елементи. Като цяло, политиката на Apple по отношение на приложения от трети страни винаги е била ограничаваща в доста аспекти, но идва момент, в който „третите страни“ нямат друг избор освен да ги приемат.

Успешното присъствие на мобилни устройства е критично важно, като тенденцията е да става още по-важно. От Mozilla осъзнават това и се надяваме, че скоро ще ги видим при iOS. За момента няма официален коментар по темата от страна на Mozilla, както и подробности кога ще се случи.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php