Facebook въведе нов бутон Listen на музикалните страници на изпълнителите

Социалната мрежа Facebook представи днес своето нововъведение към официалните страници на популярни изпълнители и групи, а именно бутона Listen. По този начин потребителите ще имат възможност да слушат песните на любимите си изпълнители директно от сайта на социалната мрежа, отивайки на страниците на артистите.

Новият бутон Listen е разположен точно до бутона Like от дясната страна на музикалните страници, а за да чуете песента се зареждат помощните програми за стрийминг на музика Spotify, Rdio, MOG или Deezer.

За съжаление бутонът не работи към този момент в мобилната версия на социалната мрежа.

Това, което потребителите слушат в момента, ще се публикува директно на стените им, а от социалната мрежа ще зареждат автоматично и музикалната услуга, която феновете най-често използват, за да имат по-лесен достъп до любимите си песни.

Музикалните страници на артистите са мястото, където феновете очакват да намерят най-актуалната информация за своите любими изпълнители и техните нови хитове.

Ето защо нововъдението е отлична възможност за тях да популяризират своите хитове сред повече потребители. От друга страна, потребителите ще прекарват повече време в своите профили и ще споделят любимата си музика с приятели.

The following two tabs change content below.

Мирена Димчева

Мирена Димчева е дипломиран бакалавър по Международни икономически отношения. Интересува се живо от дигитален маркетинг и IT, онлайн комуникации и реклама.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2012 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php