Филтрите на Instagram ще подобрят качеството на снимките във Facebook

Когато Facebook купиха Instagram, експертите обясниха, че сделката се осъществява най-вече заради силните позиции, които приложението има като социална мрежа сред потребителите на мобилни устройства. Факт! Заедно с това бидейки обаче закупен от Facebook, Instagram се и превърна в част от Facebook, а това ще се отрази положително на качеството на прикачваните в социална мрежа снимки и функциите (филтрите), с които потребителите ще разполагат за тяхната обработка.

Вероятността скоро потребителите на Facebook да имат възможността да обработват прикачените си снимки в социалната мрежа и да изразяват себе си и света около много атрактивно се обсъжда през последните няколко дни в онлайн медиите. Дали това ще се сбъдне или не, можем само да гадаем, както и коя би била следващата покупка на Facebook, но пък всички ще се съгласим, че подобно решение от страна на Марк ще се хареса на потребителите и категорично ще направи социалната мрежа едно по-красиво място за комуникация.

Google вече обявиха редизайнa на Google+ и  поставиха фокуса върху визуалната комуникация на потребителите си, да видим кога и какъв ще е отговора на Facebook?

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Основател и собственик at NewTrend: Media | Marketing | Events
Ивелина Атанасова е собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, агенцията за стратегически маркетинг и бизнес развитие и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Блогър. Лектор, преподавател по маркетинг, предприемач и майка, Ивелина изследва потребителското поведение и консултира своите клиенти в областта на бизнес развитието и продажбите вече повече от 10 години.

Реклама

  • Промо код: NEWTREND - 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG - хостинг планове и домейни, нови услуги.

Фейсбуки:

Коментирай

© 2012 Newtrend Media Marketing Events Ltd. | Използването на съдържанието или част от съдържанието на NewTrend, на лого или символи, които се асоциират с марката, без изрично разрешение, подлежи на законови и финансови санкции. Всички права запазени.

css.php