Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Social media buttons
Социалните мрежи в световен мащаб
03.04.2014
Video-Twitter
Twitter насърчава към споделяне на видео
25.05.2014

Snapchat с две нови функции за чат и видео разговори

snapchat

Snapchat  вече не е просто приложение за споделяне на снимки и видео съобщения, които изчезват след секунди, от днес компанията ще зарадва своите потребители с две нови функции – лични съобщения и видео разговори.

Съобщението в блога на Snapchat гласи:

„До днес ние усещахме, че в Snapchat липсва важна част от комуникацията, а именно присъствието. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че имаш пълното внимание на човека, с когото си чатиш. Много сме развълнувани да ви представим нашата „Чат” функция.”

Това е първият голям ъпдейт от октомври месец насам, когато бе добавена функцията Snapchat Stories, която позволява на потребителите да правят монтажи от заснетите снимки и видео клипове, които се добавят към т.нар. Snapchat Story за 24 часа.

Последната актуализация от днес позволява изпращането на мигновени съобщения, които изчезват и видео разговори. Сега потребителите могат да стартират видео чат с приятел, когато той също е онлайн, благодарение на пулсиращата синя иконка „Here“ (тук), която се появява на екрана.

Вижте повече от промо видеото:

Компанията, която през 2013 година отхвърли офертата на Facebook за 3 милиарда долара, се радва основно на аудитория от млади потребители. Оказва се, че две трети от потребителите на Snapchat са на възраст под 25 години, от които 70% жени.

The following two tabs change content below.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php