Dropify – нова услуга за споделяне на файлове през Facebook

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
google-glass
Предстои първият хакатон на Google Glass
17.01.2013
Bing_Facebook1
Все по-Bing или все по-Facebook става светът на търсачките?
18.01.2013

Dropify – нова услуга за споделяне на файлове през Facebook

dropify

Dropify е най-новото Facebook приложение, позволяващо на потребителите на най-голямата социална мрежа в света да публикуват и споделят файлове бързо и лесно, използвайки своите Facebook акаунти. Освен това услугата позволява и някои възможности за постигане на вайръл ефект.

dropify-b

Стартъпът е създаден в германския град Кьолн през май 2011 г. от Алекс Хейлман, Майк Лайзер и Крис Стрипке. Основната версия на приложението е безплатно, но потребителите могат да получат и редица допълнителни функционалности, заплащайки между 9 щ. долара и 99 щ. долара месечно. Сред тях са споделянето на по-големи файлове, по-голям брой ъплоуди, както и различни аналитични функции.

Dropify се използва много лесно. След свързването на вашия Facebook акаунт с едноименното уеб приложение, вече можете да ъплоуднете файл (поддържа форматите PDF, Doc, различни аудио и видео стандарти и др.) и да добавите към него някаква информация. След това го публикувате, той може да бъде свален от всеки потребител на социалната мрежа, с когото изрично сте пожелали да го споделите.

Можете да тествате услугата тук: http://dropify.com/

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

2 Comments

  1. Една маааалка забележка:

    Няма линк към новата услуга, следователно трябва да ходя в Google да си я търся сам… което намалява ползваемостта на тази иначе полезна новинка 🙂

  2. Линк – добавен 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php