Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-shop-section
Пазаруването във Facebook развива малкия бизнес
04.08.2016
Facebook-Lifestage-App-iOS
Lifestage или новият начин на Facebook да привлече младото поколение
22.08.2016

Facebook и Unity в гейминг партньорство

unity-facebook1

Facebook и компанията за игри Unity обявиха партньорство, което ще позволи на програмисти да публикуват игрите си в социалната мрежа, както и да се разработи специална Facebook десктоп гейминг платформа, я която това да се случва. Програмистите ще имат време до 31-ви август да прилагат тестови варианти на игрите си през Unity, които ще бъдат директно препращани към редакторския екип на компанията.

unity-facebook1

От Facebook не си позволиха да коментират подробности по бъдещото партньорство, но ето какво се знае за момента:

  • Платформата ще бъде достъпна за всякакви видове компютри, а не само за Windows.
  • Платформата за десктоп осигурява игрова среда за разведряване и отвличане на вниманието и подредена като добре познатата ни Facebook функции News Feed.
  • Платформата ще поддържа традиционните ежедневни Facebook игри, мобилни игри от IOS и Android, а от Unity обявиха, че най-вероятно ще съдържа и по- хардкор игри (каквото и да означава това).
  • Ще се предлага и функция за откриваемост, за да могат геймърите да намират определени игри по заглавията.
  • Facebook ще осигурява разделно разпределение на приходите за програмистите на игрите, въпреки че все още не е ясно дали това ще се отклонява от промишления стандарт от 30%, който се използваше до сега.

От тази последна новина стана ясно, че Facebook е на мисия за захрани с възможно повече съдържание интернет. Информационен поток, съобщения, видео, предавания, новини, търговия, плащания – Facebook иска парче от всичко, което хората правят онлайн. За да направи света по-отворен и свързан, социалната мрежа ще се опита по всякакъв начин да ви прикани да станете част от нея.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php