Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
beach_girls_friendship_hd-wallpaper
Facebook разпознава хората, дори когато лицето не е на фокус
25.06.2015
Internet-Marketing-Weekly-Roundup-670x445
Facebook добавя авторство под публикации
29.06.2015

Facebook Messenger вече е достъпен и без профил във Facebook

messenger-sign-up-android

През изминалата седмица Facebook обяви, че достъпът до приложението им за чат- Messenger вече може да бъде използвано и без да имате профил в социалната мрежа.

messenger-sign-up-android

Нововъведението все още е факт само в САЩ, Канада и Венецуела, но скоро ще бъде разпространено и в останалата част от света. Тези, които живеят в горните страни и нямат профил във Facebook ще могат да свалят приложението за съобщения и ще получат избор да се регистрират като си направят акаунт в социалната мрежа или да се регистрират единствено с име и телефонен номер.

Всички опции, които Messenger предлага- плащания, стикери, видео и гласови обаждания ще са достъпни до всички регистрирани без значение с или без профил в социалната мрежа. Единствената разлика, която има в двата вида регистрация се крие в това, че регистрираните само с телефон няма да виждат всички свои „приятели“, които са във Facebook. Messenger без Facebook се синхронизира само с контактите в телефона на потребителя.

В последните години Facebook инвестира много средства и ресурси в подобряването на Messenger. Разбира се, има още много екстри за добавяне, ако Facebook иска да се конкурира с Viber, но последните действия на екипа на Марк Зукърбърг ни подсказват, че именно това е целта.

The following two tabs change content below.

Венцислава Николова

Главен редактор на Newtrend Media и Основател на JUMP Project at JUMP Project
Венцислава Николова е основател на JUMP Project. Занимава се със социално предприемачество, организиране на културни мероприятия, активен доброволец в различни неправителствени организации, а по професия е специалист по човешки ресурси. Обича да работи с и за хората и вярва в теорията на "libre knowledge"- знанието трябва да е безплатно и споделено.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php