Facebook опроверга слуховете, че присвоява потребителски данни

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Илюстрация: Дженифър Даниел
Facebook приятелите са отговорни за ежедневния ни стрес
28.11.2012
WhatsApp-facebook
Facebook в процес на преговори за закупуване на WhatsApp?
03.12.2012

Facebook опроверга слуховете, че присвоява потребителски данни

facebook Mark

Социалната мрежа Facebook опроверга слуховете, че присвоява потребителските данни, които активно се разпространяват в нейните страници. Официално изявление по темата беше публикувано в новинарския раздел на Facebook.

Всеки, който използва Facebook, притежава съдържанието и информацията, която публикува и може да ги контролира“ – се посочва в прес релийза. Неговите автори добавят, че това правно положение е ясно записано в правилата за използване на социалната мрежа.

Слуховете за това, че Facebook присвоява потребителска информация и съдържание, циркулират още от преди години, но напоследък станаха особено агресивни. Много потребители предупреждават свои приятели, че социалната мрежа ще получи правата върху произведеното от тях и публикувано в нея съдържание.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php