Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
payments
Плащанията през Messenger за iOS, Android и десктоп вече са активни в САЩ
17.03.2015
fbdev
Всичко от първия ден на F8 конференцията за разработчици на Facebook
26.03.2015

Facebook представи официално платформата Messenger

11089059_10152643542921851_826914771_o

В рамките на конференцията F8 за разработчици, Facebook представи официално платформата Messenger, която всеки разработчик ще може да интегрира в различни приложения. Интеграцията на Messenger ще осигури достъп до база от 1 млрд. потребители на социалната мрежа.

11089059_10152643542921851_826914771_o

„Това е нова платформа, която разработчиците могат да използват, за да създават приложения, които да свързват хората,“ заяви Марк Зукърбърг, CEO на Facebook.

Facebook и платформата Messenger навлизат директно в екосистемата на приложенията за iOS и Android, с което социалната мрежа и приложението за съобщения стават далеч по-конкурентно способни. От Facebook планират да правят промоция на всяко приложение от трета страна с интегриран Messenger, като по този начин ще популяризират както своята платформа, така и останалите приложения.

screen-shot-2015-03-25-at-11-15-52-am

От днес новата платформа е отворена към всички разработчици, а при самото представяне от Facebook обявиха и първите 40 партньори. Сред тях виждаме имена като ESPN, Imgur, The Weather Channel, Tempo, Giphy и др. В най-скоро време Messenger ще позволява на потребителите да се свързват директно и с бизнеса. Например, да правите поръчки през новата платформа и веднага да плащате, отново през Messenger. Преди седмица Facebook направи активна функцията за плащания през Messenger и от всички тези действия през последните дни става все по-ясно защо най-голямата социална мрежа отдели съобщенията в самостоятелно приложение.

The following two tabs change content below.
Моника Георгиева учи Маркетинг в Икономически университет, Варна. Член е на международната студентска организация AIESEC. Интересува се от дигитален маркетинг, IT и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php