По-големи и по-красиви снимки и фотогалерии във Facebook

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-reach
Facebook промени Reach метриките си. Умеете ли да разчитате данните на анализите сега?
30.07.2012
facebook_banner
Колко често публикувате във Facebook?
01.08.2012

По-големи и по-красиви снимки и фотогалерии във Facebook

facebook_photo_stream_610x719

За предстоящият редизайн на фотогалериите и албумите на Facebook се заговори веднага след придобиването на Instagram, ето че това вече е факт. Новият дизайн на фотогалериите е по-лесен за навигация, по-красив и по-интуитивен.

В новият дизайн на галериите и фотоалбумите на Facebook не само снимките са по-големи и са по-приятни за разглеждане, но и потребителите могат много по-лесно да се ориентират измежду снимките, които те са публикували, тези, на които са тагнати и различните албуми със снимки.

Възможността за открояването на дадена снимка спрямо другите продължава да съществува – при натискането на звездичката, нейният размер се увеличава.

Възможно е все още да не сте видели ъпдейта, както отбелязват и Cnet, защото Facebook активират новия дизайн постепенно за потребителите си.

„Пускаме поетапно новата услуга. Ще я видите активирана и в своя профи в рамките на следващите няколко седмици,“ споделя говорителя на Facebook.

Ако искате да разгледате всички снимки на даден потребител, можете ако в полето за URL адреса напишете facebook.com/(потребителско име)/photos.

През последните няколко месеца Марк Цукербърг категорично е решил, че е време да превърне социалната мрежа в едно по-красиво място за комуникация, обяснимо при 300 млн, снимки, качвани дневно в сайта. Това, което привлича вниманието обаче е акцентът, който придобива визуалната комуникация в ежедневните ни отношения и дали (как) тази тенденция ще бъде използвана от бизнеса.

 

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php