Facebook ще изключва непопулярни приятели от лентите със съобщения

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook Mark
Акциите на Facebook нарастнаха с 18% от началото на годината
11.01.2013
the feed
The Feed – нов социален сайт за снимки от Getty
14.01.2013

Facebook ще изключва непопулярни приятели от лентите със съобщения

facebook app center

Социалната мрежа Facebook започва да изключва от лентата със съобщения приятелите, с които не си взаимодействаме. Това съобщи Inside Facebook, позовавайки се на представител на корпорацията. Новото правило вече е започнало да действа през миналия месец.

facebook app center

Когато някой приятел бъде изключен, потребителите ще получават съобщение за това в полето с нотификации, към което ще има и бутон, позволяващ отново да включат съответното лице и да получават съобщения от него.

Според представителя на Facebook, новият филтър представлява поредната стъпка на социалната мрежа като част от политиката й, всеки потребител да получава най-значимите за него съобщения. В същата насока е и забраната за разработчиците на приложения да изпращат уведомления до потребителите, които не са отваряли дадено приложение в продължение на 28 дни.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php