Facebook въведе нов бутон Listen на музикалните страници на изпълнителите

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Instagram_Filters
Филтрите на Instagram ще подобрят качеството на снимките във Facebook
14.04.2012
Instagram-facebook_2189224b-580x362
Сделката между Facebook и Instagram първоначално е била за 2 млрд. долара
18.04.2012

Facebook въведе нов бутон Listen на музикалните страници на изпълнителите

facebook-listen-with

Социалната мрежа Facebook представи днес своето нововъведение към официалните страници на популярни изпълнители и групи, а именно бутона Listen. По този начин потребителите ще имат възможност да слушат песните на любимите си изпълнители директно от сайта на социалната мрежа, отивайки на страниците на артистите.

Новият бутон Listen е разположен точно до бутона Like от дясната страна на музикалните страници, а за да чуете песента се зареждат помощните програми за стрийминг на музика Spotify, Rdio, MOG или Deezer.

За съжаление бутонът не работи към този момент в мобилната версия на социалната мрежа.

Това, което потребителите слушат в момента, ще се публикува директно на стените им, а от социалната мрежа ще зареждат автоматично и музикалната услуга, която феновете най-често използват, за да имат по-лесен достъп до любимите си песни.

Музикалните страници на артистите са мястото, където феновете очакват да намерят най-актуалната информация за своите любими изпълнители и техните нови хитове.

Ето защо нововъдението е отлична възможност за тях да популяризират своите хитове сред повече потребители. От друга страна, потребителите ще прекарват повече време в своите профили и ще споделят любимата си музика с приятели.

The following two tabs change content below.

Мирена Димчева

Мирена Димчева е дипломиран бакалавър по Международни икономически отношения. Интересува се живо от дигитален маркетинг и IT, онлайн комуникации и реклама.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php