Филтрите на Instagram ще подобрят качеството на снимките във Facebook

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook-staff-fears-tech-bubble-and-dumping-their-stock-shares-before-ipo-crash
Служителите на Facebook дават на Марк Зукърбърг рейтинг от 97%
13.04.2012
facebook-listen-with
Facebook въведе нов бутон Listen на музикалните страници на изпълнителите
18.04.2012

Филтрите на Instagram ще подобрят качеството на снимките във Facebook

Instagram_Filters

Когато Facebook купиха Instagram, експертите обясниха, че сделката се осъществява най-вече заради силните позиции, които приложението има като социална мрежа сред потребителите на мобилни устройства. Факт! Заедно с това бидейки обаче закупен от Facebook, Instagram се и превърна в част от Facebook, а това ще се отрази положително на качеството на прикачваните в социална мрежа снимки и функциите (филтрите), с които потребителите ще разполагат за тяхната обработка.

Вероятността скоро потребителите на Facebook да имат възможността да обработват прикачените си снимки в социалната мрежа и да изразяват себе си и света около много атрактивно се обсъжда през последните няколко дни в онлайн медиите. Дали това ще се сбъдне или не, можем само да гадаем, както и коя би била следващата покупка на Facebook, но пък всички ще се съгласим, че подобно решение от страна на Марк ще се хареса на потребителите и категорично ще направи социалната мрежа едно по-красиво място за комуникация.

Google вече обявиха редизайнa на Google+ и  поставиха фокуса върху визуалната комуникация на потребителите си, да видим кога и какъв ще е отговора на Facebook?

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php