Искате да тествате Facebook Home на своя Android? Хакнете го

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook_1374505c
Facebook стартира инициатива за защита на тийнейджърите
15.04.2013
stipple_shopping_screenshot
Stipple – новият социален инструмент за реклама!
18.04.2013

Искате да тествате Facebook Home на своя Android? Хакнете го

facebook-home2 (1)

Само няколко часа след като Facebook пуснаха новата си мобилна операциона система върху лимитирана серия Android-смартфони, хакер пък пусна своя версия на Facebook Home, която може да се инсталира на почти всяко устройство с Android, споделиха от VentureBeat.

facebook-home2 (1)

Facebook Home бе представена на обществеността преди по-малко от две седмици, а в петък беше пусната официално за Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, HTC One X, както и HTC One X+, Samsung Galaxy S IV и HTC One.

Благодарение на XDA Developers хакерът с прякор „theosoo“, това ще се промени. Той е разработил модифицирана версия на Facebook Home, която може да се инсталира на всеки телефон с Android. Разбира се, стига да му позволите да инсталира неофициални приложения, т.е. които не фигурират в Google Play магазина.

Този „хак“ е сравнително прост в сравнение с други подобни за мобилната операционна система на Google. Ето как да го направите:

  • Деинсталирайте оригиналното приложение за Facebook, Facebook Messenger, както и Facebook Home, ако вече ги имате. Ако някои от гореизброните приложения е било вече преинсталирано на вашето устройство, най-вероятно ще трябва да разкодирате ( root-нете) телефона си отново, за да го премахнете.
  • Изтеглете „хак“-натата версия на Facebook Home и Facebook Messenger. Разархивирайте .rar файла. 
  • След това, инсталирайте официалното Facebook приложение (com.facebook.katana), официалният Facebook Home launcher (com.facebook.home) и официалното приложение Facebook Messenger (com.facebook.orca).
  • Активирайте Facebook Home от настройките на Facebook приложението. Рестартирайте устройството.
  • Ако имате някакви сериозни проблеми, рестартирайте в режим на възстановяване и изтрийте кеш-паметта.

[sws_yellow_box box_size=“620″] Можете да свалите хакнатата версия на Facebook Home от тук.[/sws_yellow_box]

Добре е да знаете, че макар и обсъждан, Facebook Home изобщо не се радва на популярност и не бива възприет никак положително от потребителите. Към момента, операционната система има 2.5 рейтинг в Google Play. Преобладават най-ниските оценки (1 звезда).

facebook-home2

 

Още в рамките на първия ден след официалното пускане на Facebook Home в магазина на Google, Facebook Home генерира 2 219 преглеждания и 43% от потребителите му дадоха най-ниската възможна оценка. Според тях, Facebook Home има само стартираща функция, която ги отдалечава от първоначалната цел. Интересно е, че дори потребителите дали положителна оценка заявяват, че не биха ползвали Facebook Home.

Целта на Facebook Home е да улесни достъпа на потребителите до профилите им във Facebook.

Вижте една от най-забавните реклами, която сме виждали в последно време –  Facebook Home през погледа на Марк Закърбърг и неговия екип.

The following two tabs change content below.

Петър Нановски

Стажант at NewTrend
Обича да работи, но за себе си. Обича да се учи, но не само на теория. Обича туризма, но не като оперативен работник. Обича да създава активи, но има много пасиви. Обича футбола, но не само да гледа. Обича да изслушва, но и да чува. Обича контактите, но не и клюките. Обича планината, но живее на морето.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php