Приложение за Chrome ви помага да организирате новинарския си поток във Facebook

Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
cause
10 лесни Facebook трика за неправителствени организации
17.11.2015
Screen Shot 2015-12-01 at 11.39.38 PM
Марк Зукърбърг стана баща на дъщеричка
02.12.2015

Приложение за Chrome ви помага да организирате новинарския си поток във Facebook

През годините Facebook постепенно се превърнa от място за клюки с приятели в един от ключовите комуникационни и информационни канали. С това обаче се появи и проблемът на „хаотичната информация“, която залива потока ни и затруднява отсяването на „златото от плявата“.

Fluffblocker е приложение за Chrome, чиято мисия е да се справи именно с това и да даде възможност на потребителите да заменят „горещите новини“, подбирани Facebook, с тези, които те биха предпочели или спрямо критериите на BBC, Guardian, New York Times, NPR и Washington Post.

Инсталация и приложение

След като одобрите и прибавите добавката към браузъра си, новинарският поток с „топ новини“ във Facebook ще бъде автоматично подменен с новините на New York Times (по подразбиране) или можете да изберете от списък с Guardian, BBC, NPR, The Onion и The Washington Post, както и да добавите собствен RSS.

Добавката работи единствено на устройството, където е инсталирана – макар да е добавка за Chrome, ако е инсталирана на лаптопа ви, няма да сработи, когато разглеждате новините през мобилния си телефон, например.

The following two tabs change content below.

Ивелина Атанасова

Консултант - маркетинг и бизнес развитие at NewTrend: Media | Marketing | Events
Консултант по стратегически маркетинг и бизнес развитие с над 10-годишен опит. Собственик и основател на Newtrend: Media | Marketing | Events - онлайн медия, брандинг агенция и оргaнизатор на първата конференция за деца и технологии - Digital KidZ. Професионалните интереси и компетенции на Ивелина Атанасова са в областта на потребителското поведение, маркетинг анализи и прогнози, бизнес развитие.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php