Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
facebook app center
Facebook ще изключва непопулярни приятели от лентите със съобщения
13.01.2013
zuckerberg-graph-search-promo
Facebook представи собствена търсачка – Graph Search
16.01.2013

The Feed – нов социален сайт за снимки от Getty

the feed

Getty Images пусна нов социален медиен сайт, който се нарича The Feed. Той представлява услуга за сканиране на различни актуални теми от целия свят и автоматично добавя свързани с тях снимки от своята база.

the feed

The Feed използва Connect API – интерфейса на Getty, за да претърсва Twitter и Facebook постовете за нови информационни тенденции, след което открива връзки между тях и таговете в галериите на компанията, откривайки нови снимки по съответната тема почти в момента, в който те се публикуват в уеб.

Разбира се, трудно е да очакваме, че всеки открит по този начин информационен тренд ще бъде смислен или подходящ за нуждите на The Feed. Но с известна роля от страна на човешкия фактор, този проблем ще може да се решава, убедени са от Getty. За сега компанията компанията покрива темите „Новини“, „Спорт“ и „Развлечение“ в три Facebook страници, както и един Twitter акаунт.

The following two tabs change content below.

Александър Александров

Александър Александров, технологичен журналист, ПР специалист и автор на sci-fi разкази. Интересува се от телекомуникации, интернет технологии, социални мрежи, онлайн маркетинг и предприемачество.

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php