Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
MZ
Палитра от иновации още през първия ден на конференцията за разработчици на приложения F8.
13.04.2016
Facebook-Like-Icons-Hd-Widescreen-Wallpapers
Facebook предлага тримесечни маркетинг уебинари
26.04.2016

Възможно ли е Messenger да замести телефона ви?

messenger

През този месец сякаш ни стана навик да се събуждаме и поглеждайки информационните канали да разбираме за някоя нова придобивка на вече добре познатите ни онлайн платформи, която ще улесни още повече достъпа ни до случващото се по света.

Най-новата придобивка на Facebook се изразява в добавена функция към чат платформата Messenger. Вече е напълно възможно да си говорите в групови чатове, с които комуникирате със семейството и приятелите си, през платформата, като ограничението за броя на участниците в разговора е 50.

messenger

За да се случи това единственото нещо, което трябва да направите е да натиснете иконката с телефонче, която всеки с подновена версия на Messenger би трябвало да има. Най-хубавата част от всичко, е че няма да започнете разговор с участниците от групата веднага, а ще ви излезе меню, което ви позволява да изберете с кого точно да се свържете. През цялото време ще имате възможност да виждате кой е на линия и да добавяте някой или да изпращате покана към нови контакти да се присъединят в дискусията.

След обявяването на най-новата придобивка на Messenger всички са в очакване дали към платформата скоро няма да бъдат добавени и видео разговори, които със сигурност ще направят преживяването ни още по-качествено и лично. От страната на компанията ни уверяват, че имат интерес в решението на този казус, но това е всичко, което могат да ни споделят.

От тук насетне Messenger прави възможен разговора с хора, чиито телефонни номера нямаме и всички (които притежаваме Facebook акаунти) заедно изкачваме стъпало нагоре към световната дигитализация. Остава да разберем дали е възможно Facebook да замени Skype по един напълно естествен начин?

Коментари

коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php