Newtrend.bg, позната през последните 8 години като медия, водена от екип специалисти с маркетинг опит, се превръща официално в Консултантска и Маркетинг аутсорсинг Агенция, която съчетава техните най-силни страни, опитa, натрупан през годините и визията им за устойчив бизнес и иновации. Медийните контакти и ноу-хау ще бъдат използвани в полза на "Наръчниците за родители на дигитални деца", един проект на Фондация "Дигиталните деца", зад чиято реализация Newtrend застава еднолично.
Facebook-User-Engagement-chart
„Харесванията“ с около 30% повече от миналата година
12.10.2011
Facebook и eBay сключиха партньорство за онлайн търговия
Facebook и eBay сключиха партньорство за онлайн търговия
13.10.2011

Zynga ще стартира собствена социална мрежа

Zynga ще стартира собствена социална мрежа

Zynga обяви, че по-късно тази година ще даде старт на своята социална платформа, носеща името Zynga Direct. Първият компонент, който за сега е обявен е платформа, от която потребителите ще могат да влизат в игрите на компанията, а името и Project Z.

Zynga Direct е израз на новата стратегия, която компанията за социални игри смята да предприеме към своите потребители. Идеята е че те ще могат да играят, без да се налага да влизат във Facebook, като ползват различни платформи.

Както от началото на Zynga и към днешна дата един от основните рискове на компанията е че Facebook „притежава“ голяма част от нея – най-голямата социална мрежа получава дял от всички продадени виртуални стоки, а основният успех на Zynga се дължи на Facebook.

Със своята своеобразна социална мрежа Zynga няма намерение да прекъсне отношенията си с Facebook заради Direct – Facebook Connect ще си остане основният начин за достъп до игрите и.

Според отчетите на Zynga през последната година и половина месечно активните и потребители не са реализирали растеж и това е основната цел, която компанията трябва да постигне, ако иска да впечатли инвеститорите и да ги накара да вземат участие в публичното и предлагане на акции.

На снимката виждате една от трите нови игри, които Zynga ще стартира във Facebook до края на годината.

The following two tabs change content below.

Мартин Иванов

Мартин Иванов е студент в Икономически университет - Варна, специалност - Международни икономически отношения, с интереси в сферата на маркетинга, финансите, политиката и дипломацията.

Коментари

коментара

1 Comment

  1. […] тази година Zynga обявиха, че планират да стартират своя социална мрежа, в  която потребителите ще могат да играят, без да се […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

css.php